Dykkere lette etter kniv i elven etter knivstikkingen i Hønefoss

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire dykkere søkte onsdag i Molvald-elven i Hønefoss sentrum etter kniven som ble brukt da en mann i 30-årene ble knivstukket og alvorlig skadd tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet bekreftet onsdag at de fremdeles ikke har funnet kniven som ble brukt, og at de fremdeles leter etter den, skriver Ringerikes Blad. Dykkersøkene var uten noen funn, ifølge avisen.

Ifølge politiet skal knivstikkingen ha skjedd utenfor Hønefoss skole og ruten som gjerningsmannen gikk etter dette blir nå nøye gjennomgått av politiet.

Politiet pågrep onsdag en mann på samme alder som offeret, hjemme i hans egen bolig. Begge to bor i Hønefoss, men politiet har foreløpig ikke sagt noe om bakgrunnen for knivstikkingen, eller relasjonen mellom de to.

Sørøst politidistrikt fikk melding om saken klokka 20.25 tirsdag kveld. En mann kom kjørende i en bil, og ramlet ut av bilen ved krysset Strandgata/Hammerbrogate. Flere personer så at han var knivstukket og blødde mye. Ullevål sykehus har opplyst om at fornærmede er alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Onsdag ble det gjennomført avhør av den pågrepne mannen, men det er ikke kjent hvordan den siktede stiller seg til skyldspørsmålet.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum.