Meny

TV 2: Drapsoffer på Majorstuen vekslet ut bitcoin før drapet

Video: Se politiets siste pressekonferanse angående saken.
24-åringen som ble funnet drept på Majorstuen mandag, skal ha vekslet ut bitcoin i en stor pengesum før han ble drept.

Det er kilder i politiet som forteller til TV 2 at 24-åringen foretok uttaket før han ble funnet død i leiligheten sin i Arbos gate mandag formiddag. Ifølge tipset ble deler av beløpet oppbevart i leiligheten. Dette er noe politiet nå undersøker.

Etter det TV 2 erfarer, skal flere personer i 24-åringens omgangskrets ha kjent til utbetalingen.

Bakgrunn: Majorstuen-drapet: – Saken er i konstant utvikling

– Vi er kjent med et tips som omhandler Bitcoin, men vi vil på nåværende tidspunkt ikke gå ut med mer informasjon om etterforskningen, sier Grete Lien Metlid, leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, til kanalen.

Politiet understreker at de etterforsker drapssaken bredt og at de sjekker ut en rekke tips. Onsdag kveld var det fortsatt ikke noe gjennombrudd i saken. Ingen er verken pågrepet, mistenkt eller siktet.

Bakgrunn: Politiet ber om tips om Majorstuen-drapet

Mer om saken: Kamerater forlot leiligheten kort tid før knivdrapet

Populært