Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 14. oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mann pågrepet i Spania

En norsk mann i 50-årene fra Sogn og Fjordane som var med en gruppe ungdommer på russetur til Mallorca, er pågrepet av spansk politi.

Det er ikke klart hvorfor mannen er pågrepet, melder NRK. Utenriksdepartementet bekrefter pågripelsen som skjedde torsdag, men vil ikke gå inn på årsaken til at mannen sitter fengslet.

Hus omringet av elv

Brannvesenet jobber med å hente ut flere beboere i Skjolden i Hordaland etter at Fortundalselva har gått over sine bredder og omringer et hus.

Politiet fikk melding om at beboerne ikke kom seg ut klokka 3.40. Det er såpass mye vann rundt huset at brannbilene ikke kommer seg fram til huset og det vurderes å ta i bruk en traktor for å hente ut personene.

Bil tok fyr ved bensinpumpe

En bil kjørte inn i en bensinpumpe på en bensinstasjon i Vanse i Farsund i Vest-Agder og tok fyr natt til søndag.

Operasjonsleder Eivind Formo i Agder politidistrikt opplyste til NTB klokka 3.15 at det kun brant i bilen. En time senere var brannen slukket og bilfører ble kjørt til kontroll.

Orkan nærmer seg Portugal

Orkanen Leslie svekket seg litt mens den nærmet seg kysten av Portugal lørdag kveld med sterk vind, kraftig nedbør og farlig stormflo.

Selv om den ventes å være nedgradert fra orkan til kraftig storm når den treffer kysten, blir den trolig den sterkeste stormen som har rammet Portugal siden 1842. Vestlige Spania er også i høyeste beredskap i påvente av stormen.

Ruud tapte semifinale

Casper Ruud måtte se seg tapt mot amerikanske Bjorn Fratangelo i semifinalen i challengerturneringen i California lørdag.

Settsifrene ble 6-2, 6–2. Dermed er Ruud ute av turneringen i Fairfield. Semifinalen på hardcourt-underlag var nordmannens første på dette nivået siden mai, da han tapte finalen i portugisiske Braga.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært