Dette skjedde i natt

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 13. oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hareide fikk gjennomslag

Flertallet i KrFs landsstyre støtter leder Knut Arild Hareides forslag til avstemningsrekkefølgen i regjeringsspørsmålet på landsmøtet i november, ifølge NRK.

Det betyr at delegatene på det ekstraordinære landsmøtet 2. november først skal stemme ja eller nei til om partiet skal gå inn i regjering.

Savnet etter treseilbåt-ulykke

En kvinne i 50-årene er savnet etter at en treseilbåt med tre personer om bord kjørte i moloen ved båthavna på Tofte i Hurum i Buskerud.

Dykkere, brannvesenet og et redningshelikopter søker i området. Politiet er usikre på om kvinnen kan ha kommet seg i land et annet sted, og starter derfor leting også på land. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 3.44.

Drosje stjålet og krasjet

En taxisjåfør ble overfalt og frastjålet drosjen sin av en kvinne i 20-årene i Kristiansand natt til lørdag. Kvinnen ble pågrepet etter å ha krasjet bilen.

Etter å ha stjålet drosjen kjørte den mistenkte kvinnen til Grim der hun krasjet bilen inn i porten ved Christianssands Bryggeri. Drosjen hadde også krasjet i et gjerde på veien dit.

Avviser ordre om journalistdrap

Saudi-Arabias innenriksminister avviste lørdag at det ble gitt ordre om å drepe journalisten Jamal Khashoggi. Grunnløse anklager og løgner, sier han.

Prins Abdel Aziz bin Saud bin Nayaf la til at Saudi-Arabia respekterer folkeretten og internasjonale avtaler, ifølge det saudiarabiske nyhetsbyrået.

Finner flere døde etter Michael

Letemannskaper finner stadig flere lik i og rundt småbyen Mexico Beach i Florida der orkanen Michael dundret i land som en kategori 4-orkan.

Dødstallet er foreløpig kommet opp i 13 i Florida, Virginia, Georgia og North Carolina, men myndighetene vil ennå ikke opplyse hvor mange flere som er funnet i ruinene av Mexico Beach og andre steder langs Floridas Panhandle.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært