Mann bekreftet død etter utforkjøring i Flora i Sogn og Fjordane

Flora 20181011. En person er hentet opp av sjøen etter en utforkjøring på riksvei 5 i Mækjevika i Flora i Sogn og Fjordane torsdag ettermiddag. Foto: David Antonsen/Firdaposten / NTB scanpix
Flora 20181011. En person er hentet opp av sjøen etter en utforkjøring på riksvei 5 i Mækjevika i Flora i Sogn og Fjordane torsdag ettermiddag. Foto: David Antonsen/Firdaposten / NTB scanpix Foto: David Antonsen/firdaposten / NTB scanpix

En mann i 50-årene er bekreftet død etter at en personbil kjørte av veien og havnet i sjøen i Mækjevika i Flora i Sogn og Fjordane torsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var en person i bilen som kjørte i sjøen. Vedkommende er hentet ut av bilen, og er dessverre erklært død, opplyser operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt.

Nødetatene fikk melding om utforkjøringen på riksvei 5 i Mækjevika ved Brandsøy mellom Florø og Eikefjorden like før klokken 13.30 torsdag. Brannvesenets redningsdykkere ble sendt til stedet i tillegg til et redningshelikopter og en redningsskøyte, melder NRK.

Riksvei 5 var stengt på stedet mens redningsarbeidet pågikk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært