Politiet venter svar om mistenkelig dødsfall i Vestfossen onsdag

Politi og krimteknikere på stedet der en mann i 70-årene er funnet død i Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud mandag kveld.
Politi og krimteknikere på stedet der en mann i 70-årene er funnet død i Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud mandag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Svarene fra obduksjonen etter at en mann ble funnet død i sitt hjem i Vestfossen i Buskerud er trolig klare ved lunsjtider onsdag, ifølge Sørøst politidistrikt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsaken til at mannen i 70-årene døde i sitt eget hjem i Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud mandag ettermiddag, er fortsatt uviss. Politiet vurderer dødsfallet som mistenkelig og bekrefter overfor Drammens Tidende at han var fysisk skadd da han ble funnet.

– Vi får sannsynligvis en avklaring når den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger. Det skjer onsdag og blir førende for hvorvidt det skal iverksettes mer etterforskning, sier påtaleansvarlig for saken, Hans Egil Seljordslia i Sørøst politidistrikt, til NTB.

Klart ved lunsjtider

Han venter at de foreløpige svarene fra obduksjonen er klare ved lunsjtider onsdag. Utover det vil han ikke opplyse om andre sentrale momenter i etterforskningen – som hva mannens kone har forklart i avhør.

Det var kona som fant mannen livløs i deres felles hjem, og ringte alarmsentralen.

Lege og ambulansepersonell som rykket ut, forsøkte gjenoppliving uten å lykkes. Det var AMK som i sin tur varslet politiet.

Bakgrunn: Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Buskerud

Ingen mistenkte

Politiets krimteknikere undersøkte stedet mandag kveld, og det skal ha blitt tatt avhør av personell som rykket ut fra alarmsentralen, samt kona. Det er ingen mistenkte i saken. Politiet kan ikke fastslå nå om det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

– Vi vil muligens kunne gi mer informasjonen om saken onsdag, sier Seljordslia.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært