Kvinne alvorlig skadd i ulykke på E16 i Oppland

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne måtte skjæres løs fra en personbil og er fløyet til sykehus etter en kollisjon med en lastebil på E16 ved Leira i Oppland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alle nødetater rykket ut til ulykkesstedet på E16 like sør for Fagernes søndag ettermiddag. Politiet meldte om ulykken klokka 16.03. En kvinne ble sittende fastklemt etter kollisjonen mellom en personbil og en lastebil.

– Kvinnen var fører av personbilen og skal være alvorlig skadd. Det skal ikke ha vært andre personer i bilen. I lastebilen var det to personer som begge skal ha kommet uskadd fra hendelsen, sier operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt til NTB.

Kvinnen i 50-årene ble skåret løs av brannvesenet på stedet. Hun er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med luftambulanse, opplyser politiet like etter klokka 18.

Les også: Fire skadd i ulykke på E18 i Telemark

Ulv skutt da den angrep jakthund på Eidsvoll

Kom over i motgående kjørefelt

Vitner skal ifølge Oppland Arbeiderblad ha opplyst at det skal ha vært personbilen som kom over i motgående kjørefelt. En personbil som kjørte like bak kvinnen styrte bilen i grøfta for å unngå kollisjon. Ingen personer i denne bilen skal ha kommet til skade.

E16 ble stengt etter ulykken og politiet omdirigerte trafikken om fylkesvei 220. Først ved 20.20-tiden på kvelden ble veien åpnet på igjen.