En person pågrepet etter voldsepisode i Arendal

Politiet i Arendal har pågrepet én person etter at to andre ble sendt til sykehus med skader etter en voldshendelse i en leilighet i Heidalen lørdag kveld. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Politiet i Arendal har pågrepet én person etter at to andre ble sendt til sykehus med skader etter en voldshendelse i en leilighet i Heidalen lørdag kveld. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

To personer er sendt til sykehus med skader etter en voldsepisode i en leilighet i Arendal. En person er pågrepet, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Agder ble varslet om hendelsen klokka 19.57 lørdag kveld. Den første meldingen gikk ut på at en blodig mann var blitt observert i Heidalen i Arendal. Da politiet kom til stedet fant de to skadde personer.

– Det har skjedd en voldsepisode, trolig innendørs. To personer er sendt til sykehus i Arendal med skader, og politiet på stedet forsøker å få oversikt over hva som er skjedd, sier operasjonsleder Miriam Stausland til NTB.

Polititjenestemenn på stedet har opplyst at de skadde skal ha vært ved bevissthet, men at tilstanden for øvrig ikke er kjent.

– En person er pågrepet, skadeomfanget til de fornærmede er uavklart, men de skal ikke være livstruende skadd. Politiet vil forsøke å avhøre de involverte for å få oversikt over hendelsesforløpet, skriver politiet i en oppdatering på Twitter like før klokka 22.