Tre til sykehus etter trafikkulykke i Brønnøysund

Flere personer satt fastklemt etter en trafikkulykke på Skomo i Brønnøysund. To personer ble fløyet til sykehus med bruddskader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To biler var involvert i ulykken. Flere personer satt fastklemt etter kollisjonen, men to av dem klarte å ta seg ut på egen hånd. Den ene bilen havnet på taket etter ulykken og ble liggende på siden.

Alle personer ble frigjort fra kjøretøyene, og to av dem ble fløyet til Sandnessjøen sykehus for behandling. De tre øvrige ble fraktet i ambulanse til legevakten i Brønnøysund, men en av de skadde ble senere sendt videre til sykehus.

– Tre personer er fraktet til sykehuset på Sandnessjøen med blant annet bruddskader. To personer sjekket på legevakta i Brønnøysund. De er forslått, men ellers uskadd, opplyser politiet på Twitter.

Tilstanden for de skadde var ikke kjent lørdag kveld.

– Spor på stedet tyder på at den ene bilen kan ha kommet i motgående kjørefelt. Dette vil videre etterforskning søke å avdekke, skriver politiet videre i en oppdatering.

Operasjonsleder Jon Inge Moen i Nordland politidistrikt opplyser til NTB at politiet er i gang med avhør på ulykkesstedet.

Fylkesvei 17 ble stengt ved ulykkesstedet etter ulykken, men åpnet igjen ved litt klokken 18.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden