Dette skjedde i natt

Foto: Matt York / AP / NTB scanpix
Foto: Matt York / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 5. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kavanaugh-demonstranter pågrepet

Flere tusen demonstranter marsjerte torsdag i Washington med krav om at Brett Kavanaugh ikke blir ny høyesterettsdommer. Skuespillerne Emily Ratajkowski og Amy Schumer var blant dem som ble arrestert da demonstrantene tok seg inn i et kontorbygg som tilhører Senatet.

– En stemme til Kavanaugh, er som å si at kvinner ikke teller, sa Schumer før hun ble tatt hånd om av politiet.

Moxnes ser muligheter med KrF

Rødt-leder Bjørnar Moxnes kaller et mulig regjeringssamarbeid mellom Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Kristelig Folkeparti en «historisk mulighet». Han ser for seg en allianse mellom venstresiden og KrF i velferdspolitikken.

25-åring tiltalt for overgrep

En 25 år gammel mann fra Rogaland er tiltalt for seksuelle overgrep mot flere barn, blant dem mot en 13 år gammel jente. Totalt er ni jenter fornærmet i saken mot 25-åringen, skriver Stavanger Aftenblad.

Pakistan kaster ut bistandsorganisasjoner

Den pakistanske regjeringen har gitt 18 bistandsorganisasjoner en frist på 60 dager til å forlate landet. En av organisasjonene som er rammet, ActionAid, sier til BBC at avgjørelsen er en del av «de eskalerende angrepene mot sivilsamfunnet i Pakistan».

Zucca-assist i sesongåpningen

En assist fra Mats Zuccarello i siste minutt var ikke nok til å redde New York Rangers, som tapte i sin første kamp i den nye NHL-sesongen. Laget tapte 2–3 hjemme for Nashville Predators torsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden