Mann i 40-årene knivstukket på Nøtterøy

En mann ble tirsdag kveld knivstukket i låret på en adresse på Nøtterøy i Vestfold. Den antatte gjerningsmannen ringte selv og meldte fra om knivstikkingen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
En mann ble tirsdag kveld knivstukket i låret på en adresse på Nøtterøy i Vestfold. Den antatte gjerningsmannen ringte selv og meldte fra om knivstikkingen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En mann ble tirsdag kveld knivstukket i låret på en adresse på Nøtterøy i Vestfold. Den antatte gjerningsmannen ringte selv og meldte fra om knivstikkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Gjerningspersonen ringte selv til AMK-sentralen og forklarte at kameraten hadde blitt knivstukket i låret, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mannen som ble knivstukket, betegnes av politiet som lettere skadd. Det var mye blod på stedet, og han er kjørt til sykehus i Tønsberg.

Politiet er foreløpig usikre på hva som har skjedd. De rykket ut og pågrep den antatte gjerningspersonen, som er i slutten av 40-årene. Han er en kjenning av politiet.

– Den siktede har forklart seg litt til oss, men det er en del ting som ikke stemmer, så vi fester ikke så mye lit til det han har forklart, sier Gunnerød.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden