Heseblesende videoer når høstværet herjer

Se video!
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stormen «Knud» ble startskuddet for høstværet. Sjekk noen av de mest heseblesende værvideoene fra inn- og utland de siste ukene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mens Sør- og Østlandet forberedte seg på høstens første store storm, «Knud» ble Vestlandet rammet av restene av orkanen «Helene» dagen i forveien.

Begge disse stormene var kun en flau bris sammenlignet med orkanen «Florence» og tyfonen «Mangkhut» som rammet henholdsvis USAs østkyst og Sørøst-Asia helgen i forveien. Begge disse stormene førte til flere dødsfall.

Se også: Skremmende vær-video viser hvor farlig Florence er

Stormen «Knud» rammet Sørlandet hardest. I videoen øverst ser du hvordan det så ut i Korsvik marina i Kristiansand fredag kveld.

Stormfullt i utlandet

I Storbritannia ble restene av orkanen «Helene» kalt «Ali». Den førte blant annet til at dette Air France-flyet fikk store problemer under landing da den kraftige sidevinden spilte pilotene et puss i Birmingham:

Orkanen «Manghkut» rammet Filippinene hardt og flere mistet livet. Tyfonen tok bokstavelig talt dette bryllupet med storm:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

North Carolina ble hardest rammet av orkanen «Florence». Der var ikke vinden det største problemet, men flomvannet som fulgte etter. Disse hundene ble etterlatt av eieren og ble reddet i grevens tid av redningsmannskaper.

Reaksjoner fra nord

I de nordligste fylkene har enkelte himlet med øynene over storm-dekningen til riksmediene. I den anledning har vi gravd i arkivene og funnet denne videoen fra 2014, av hvordan en «helt vanlig dag» på moloen i Bodø kan fortone seg:

Flere storm-videoer finner du på SeDenne.no!