Åpen for alle - alltid

Stjernerestauranten Maaemo flytter

Maemo-kjøkkensjef Esben Holmboe Bang fotografert i dagens lokaler. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Maemo-kjøkkensjef Esben Holmboe Bang fotografert i dagens lokaler. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norges høyest rangerte restaurant skal inn i nye lokaler. – Veldig skummelt, sier kjøkkensjefen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maaemo er den eneste restauranten i Norge med tre Michelin-stjerner og har siden åpningen i 2010 holdt til i Schweigaards gate i Oslo. Nå bærer veien nærmere fjorden, og restauranten skal inn i et nytt bygg som er under oppføring i Bjørvika- etter planen i februar i 2020.

– Å flytte Maaemo er veldig skummelt! Vi er på et nivå der perfeksjon er det eneste som gjelder. Hver dag. Nå føler vi neste skritt er å nyskape opplevelsen, og da er flytting en naturlig beslutning. Vi må våge å balansere på kanten og ta risiko. For meg er kreativitet å tørre å fornye seg, selv om det betyr store endringer, sier medeier og kjøkkensjef Esben Holmboe Bang.

Maaemo fikk to Michelin-stjerner i 2012 og ble i 2016 den første restauranten i Norge med tre stjerner.