Kvinne funnet skutt og drept i Oslo

En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har kontroll på en mistenkt mann. Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien . Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet.
En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har kontroll på en mistenkt mann. Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien . Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet. Foto: Marianne Løvland / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i slutten av 40-årene ble skutt og drept på Oppsal i Oslo onsdag kveld. En mann i 50-årene er pågrepet mistenkt for drapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien på Oppsal. Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet.

Politiet fikk melding om saken via AMK klokken 20.52.

En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har kontroll på en mistenkt mann. Kvinnen ble funnet skutt i en leilighet i Solbergliveien . Hun ble bekreftet død av helsepersonell på stedet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Kvinnen levde da helsepersonell kom fram, men ble erklært død etter kort tid, forteller operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Hun bekrefter at begge oppholdt seg i leiligheten før drapet, men kan ikke si noe om relasjonen mellom offer og mistenkt.

Kriminalteknikere jobber på stedet onsdag kveld.

– Og vi foreta en rundspørring blant naboene, sier Skott.

Både kvinnen og mannen er norske statsborgere får NTB opplyst.