CNN: Kvinne bak skyteepisode i Maryland

Tallet på ofre er ennå ikke kjent. Flere er også såret i skyteepisoden i Maryland.
Tallet på ofre er ennå ikke kjent. Flere er også såret i skyteepisoden i Maryland. Foto: Scott Serio / EPA
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne skjøt og drepte tre personer i byen Aberdeen i den amerikanske delstaten Maryland torsdag, opplyser tjenestemenn til CNN.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Personen som skal ha stått bak skytingen, ble pågrepet, og tilstanden var torsdag kveld kritisk, opplyser sheriff Jeffrey R. Gahler.

Ifølge CNN , som har sine opplysninger fra to politikilder, er den mistenkte en kvinne. De aller fleste masseskytinger av denne typen blir utført av menn.

Det var et håndvåpen som ble brukt i skytingen, og Gahler opplyser at politiet ikke løsnet skudd i forbindelse med hendelsen. Ifølge tjenestemenn ble tre personer drept i skytingen.

En såret mann skal ha fått førstehjelp i en bygning like ved åstedet for skytingen.

Politi ble sendt til stedet klokken 9.09 lokal tid torsdag morgen. FBI og det føderale byrået for alkohol, tobakk, våpen og sprengstoff (ATF) sendte også mannskap til stedet.

Aberdeen er en liten by som ligger nordøst for Baltimore. Skytingen skjedde på et lageranlegg som tilhører apotekkjeden Rite Aid, ifølge Susan Henderson, en talsperson for selskapet.

Torsdagens angrep skjedde nesten tre måneder etter at en bevæpnet mann angrep et avislokale i Annapolis i samme delstat og drepte fem ansatte.