Trondheim: Dobbeltdrapssiktet skal ha brukt kniv

Nasratullah Hashimi (19) og Reza Alizada (17) ble drept og en 18 år gammel afghansk mann ble skadd i Prinsens gate i Trondheim mandag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Nasratullah Hashimi (19) og Reza Alizada (17) ble drept og en 18 år gammel afghansk mann ble skadd i Prinsens gate i Trondheim mandag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim, brukte ifølge politiet også en kniv under angrepet inne i en leilighet i Trondheim sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det viser rapporten som politimesteren har sendt til Politidirektoratet etter at politiet skjøt siktede i leggen i forbindelse med pågripelsen, skriver NRK.

Vitnet som overlevde har tidligere fortalt at siktede også brukte hammer.

To afghanere i slutten av tenårene ble drept i angrepet mandag kveld. Det tredje offeret, en 18 år gammel mann, ble onsdag skrevet ut fra sykehuset. Han har forklart seg til etterforskerne i saken.

Den drapssiktede mannen ble lagt i kunstig koma etter at politiet skjøt ham i beinet under pågripelsen ved Trondheim sentralstasjon mandag kveld. Onsdag ble han vekket opp og han er foreløpig varetektsfengslet i én uke.

Les også: Afghanere i Trondheim i sorg etter dobbeltdrapet

Han har ennå ikke blitt avhørt om hva som skjedde da to unge afghanske flyktninger ble drept og en tredje ble skadd i en leilighet i Prinsens gate i Trondheim sentrum.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Siktede er ute av koma, men har ennå ikke forklart seg til politiet. Avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, og vi er i tett dialog med St. Olavs hospital og mannens forsvarer om når dette kan la seg gjøre, skrive politiet i en pressemelding torsdag formiddag.

Det tredje offeret, en 18 år gammel mann, ble onsdag skrevet ut fra sykehuset. Han har forklart seg til etterforskerne av saken.

Bakgrunn: Trondheims ordfører: – Utrolig trist