Jeger skadd i skyteulykke i Vinje

En jeger er skadd i en skyteulykke i Rauland i Telemark. På grunn dårlig vær er det vanskelig for helsepersonell å komme fram til stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har mottatt melding om at en jeger er skadd på fjellet i forbindelse med en skyteulykke. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Sørøst politidistrikt litt etter klokken 18 onsdag kveld.

Dårlig vær skapte imidlertid problemer for nødetatene. Luftambulansen klarte ikke å komme inn til skadestedet i Vinje kommune. Et SeaKing-helikopter er rekvirert, og politimannskap og helsepersonell tar seg inn i fjellet til fots.

Hvor alvorlig skadd jegeren er, er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke opplyst hvor jegeren kommer fra.

– Det er veldig dårlig kommunikasjon i området der ulykken har skjedd. Ulykken skal ha skjedd nordvest for Rauland. Vi ble kontaktet av en mann i jaktlaget som fikk kommunisert dette via jaktradio. Siden dette ikke er så lett tilgjengelig sted, vet vi veldig lite om hendelsen og skadeomfanget ennå, sier operasjonsleder Andre Kråkenes i Sørøst politidistrikt til Varden.

Personvernpolicy