Ektemann siktet for drap etter dødsbrann i Egersund

Illustrasjonsfoto: Geir Olsen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 24 år gammel kvinne ble mandag kveld funnet død etter en brann i kjellerleiligheten hun og ektemannen disponerte i Egersund. Ektemannen er siktet for drap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Avdødes ektemann, som også er i 20-årene, er siktet for drap. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd, og politiet etterforsker saken for fullt for å få klarhet i omstendighetene rundt dødsfallet og hendelsesforløpet, opplyser politiadvokat Fredrik Martin Soma hos politiet i Stavanger.

På en pressekonferanse tirsdag formiddag opplyste Soma at politiet foreløpig ikke kan si stort i saken.

– På grunn av omstendigheter rundt dødsfallet ble han pågrepet og siktet for drap. Det er uklart hva som er skjedd, vi er fortsatt tidlig i etterforskningen og har mye arbeid foran oss, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma på en pressekonferanse tirsdag.

Politiet ønsker tips

Han kan ikke si noe om hvilke omstendigheter det er snakk om. Politiet opplyser at de er svært interesserte i tips om saken. Avdøde vil bli obdusert.

– Siktede sitter i avhør tirsdag formiddag, sier Soma.

Politiet opplyser at det er avhørt flere vitner, og kriminalteknikere jobber på stedet. Politiet har også bedt Kripos om teknisk bistand. Den avdøde kvinnen vil bli obdusert.

Full fyr i huset

Brannvesenet rykket ut etter røykutvikling fra kjelleren på adressen i Fjellveien. Da brannmannskapene kom fram, var det full fyr i huset, men brannen ble raskt slukket.

Meldingen om brannen kom klokken 22.07.

– Klokken 22.43 ble en kvinne funnet omkommet inne i huset. Vi antar at det var en beboer, men vi har ikke identiteten hennes. Brannårsaken er foreløpig ukjent, sa operasjonsleder Kurt Løklingholm hos politiet i Stavanger til NTB tirsdag morgen.

Ifølge Stavanger Aftenblad er ekteparet som bodde i kjellerleiligheten, opprinnelig fra Sudan.

Personvernpolicy