Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Bullit Marquez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 16. september.

Mangkhut og Florence krever flere liv

Minst 25 mennesker er bekreftet omkommet etter at den kraftige tyfonen Mangkhut raste over Filippinene lørdag, ifølge myndighetene.

Også stormen Florence i USA har krevd flere liv. Nå er tallet på antall omkomne så langt økt til elleve.

Mann skal ha blitt bundet, slått og ranet

En mann opplyser å ha blitt bundet, slått og frastjålet eiendeler hjemme hos seg selv på Strindheim i Trondheim. Mannen er ikke alvorlig skadd.

Hendelsen skjedde like før klokken 1 natt til søndag. Politiet opplyste at fornærmede hadde synlige skader på skuldrene og hendene. I tillegg klaget han på smerter i hodet. Han ble sendt til legevakt.

Blind vold i Oslo

En mann i midten av 20-årene var bevisstløs i en kort periode etter å ha blitt banket opp av seks ukjente, unge menn på Majorstuen i Oslo natt til søndag.

En forbipasserende varslet politiet klokken 0.20.

– Han har en ordentlig kul i hodet og har forklart at han ble slått med en gjenstand, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til NTB.

Døde etter haiangrep

En 26 år gammel mannlig surfer døde da han ble bitt av hai i delstaten Massachusetts i USA lørdag. Det er det første dødsfallet som følge av hai i delstaten på over 80 år.

En lokal fisker og surfer, Joe Booth, så haiangrepet og forteller at han så de to mennene forsøke å sparke til noe bak seg, før han fikk øye på en finne. Han sier han først skjønte alvoret da han så den ene mannen komme til land, mens han dro vennen etter seg opp fra vannet.

Fotballfans raserte pub

Omkring 20 såkalte risikosupportere tilknyttet Vålerenga har rasert Paddys pub i Stortingsgata i Oslo, der to Rosenborg-tilhengere oppholdt seg.

Fotballpøblene kastet stoler og bord samtidig som de knuste glass og vinduer inne på Oslo-puben. Opptrinnet varte i under et minutt, og ingen personer kom til skade.

(©NTB)

Populært