Meny

Dette skjer i dag

Foto: Tom Copeland / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 15. september.

Florence herjer USAs sørøstkyst

Den tropiske stormen Florence er ventet å bevege seg sør mot South Carolina og så sakte videre innover landet. Det er ventet at nye områder vil bli kraftig rammet regnvær og stormflo.

I North Carolina har fem mennesker mistet livet i løpet av fredagen.

Tyfonen Mangkhut truer Filippinene

Supertyfonen er nedgradert til en tilsvarende kategori 4-orkan. Den traff land sent fredag og herjer nordlige deler av Filippinene.

Over fem millioner mennesker ventes å bli rammet.

Veslemannen overvåkes

Det blir pressebrifing på Rauma kulturhus om situasjonen rundt Veslemannen kl. 10 i dag. NVE opprettholder rødt farenivå for fjellpartiet etter rekordstore bevegelser i fjellet.

Både NVE og Rauma kommune vil være til stede.

Solberg på flere besøk

Statsminister Erna Solberg besøker Kviteseid omsorgssenter i Telemark hvor temaet er reduksjon i sykefravær og flytting av middag til senere på dagen. Deretter går turen til Eidanger idrettslag hvor hun skal åpne Tveten aktivitetspark.

Til slutt besøker hun gründerbedriften MSG Production i Skien, som har utviklet en maskin for vasking og avising av fly.

Brann møter Haugesund

Eliteserien sparkes i gang igjen etter landslagspausen når Brann gjester Haugesund klokken 18. Bergenserne har to poeng å ta igjen på Rosenborg med ni kamper igjen å spille. Lørdagens motstandere fra Haugesund ligger på tredjeplass, åtte poeng bak Rosenborg, som møter Vålerenga søndag.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært