Meny

Ingen mistenkte etter kidnapping av Mandal-ordfører

Belgisk politi har fremdeles ingen mistenkte etter at Mandals ordfører Alf Erik Andersen ble kidnappet på åpen gate og forsøkt ranet i Brussel.

Andersen har forklart at han ble kidnappet inn i en bil og kjørt til en minibank der han ble knivtruet natt til tirsdag. De tre kidnapperne ville ha nordmannen til å ta ut penger, men Andersen klarte å stikke av fra situasjonen.

– Vi sliter med denne saken fordi vi ikke vet eksakt hvor nordmannen og hans følge var, sier talskvinne Ilse Van de Keere i Brussel-politiet til Fædrelandsvennen.

Politiet jobber videre med å hente inn videomateriale i området. Ordføreren hadde vært på pub sammen med Sirdal-ordfører Thor Jørgen Tjørhom da kidnappingen skjedde, men de to har ikke klart å finne ut hvilken pub de var på.

Van de Keere sier til Fædrelandsvennen at hun ikke er kjent med hvorvidt politiet har sjekket ut de elektroniske sporene som kan gi svar på hvilken minibank Andersen tok ut penger fra. Hun forsikrer samtidig at de ser alvorlig på hendelsen og vil ikke gi svar på hvor mange etterforskere de har satt på den.

(©NTB)

Populært