Mann angrep ansatte på institusjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann bevæpnet med et balltre tok seg fredag kveld inn på en institusjon i Stange i Hedmark hvor han gikk til fysisk angrep på to ansatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen, som ikke har noen tilknytning til institusjonen, oppsøkte fredag kveld stedet og tok seg inn. De ansatte på stedet fikk kastet den uvedkommende ut, men etter kort tid kom han tilbake, opplyser politiet.

– Mannen hadde et balltre med seg. Han brukte det ikke, men bar det med seg. Da han kom tilbake gikk han til angrep på to av de ansatte. En ble påført slag av mannen og en annen ble det tatt kvelertak på, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB.

Ingen av de to ofrene ble fysisk skadd av opplevelsen. Etter voldsutøvelsen stakk mannen av fra stedet. Politiet ble varslet og det ble gjennomført søk etter mannen i nærområdet. Etter kort tid ble mannen pågrepet og tatt med av politiet. Han beskrives som en kjenning av politiet.

– Hva som var motivet hans for å oppsøke institusjonen eller å angripe de ansatte, vet vi foreløpig ikke, sier operasjonslederen.