Mann siktet etter knivstikking i Slemmestad

En mann i 20-årene er siktet for kroppsskade etter at en mor og hennes sønn i tenårene ble skadd etter å ha blitt knivstukket på Slemmestad i Buskerud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen fant sted tirsdag ettermiddag. De involverte er en kvinne i 50-årene og hennes sønn som er i slutten av tenårene.

En mann i 20-årene ble pågrepet i etterkant av knivstikkingen. Han er nå siktet for kroppsskade, bekrefter politiadvokat Tone Temtemoen i Sørøst politidistrikt overfor NTB.

– Vi har ennå ikke fått foretatt noen avhør av verken den siktede eller de to fornærmede på grunn av helsesituasjonen, sier Temtemoen.

Kvinnen og mannen som er siktet ble sendt til Oslo universitetssykehus, mens sønnen til kvinnen ble sendt til legevakten i Drammen.

– Han er nå skrevet ut av sykehuset og ivaretas av kommunens kriseteam. Moren er fortsatt på sykehus og tilstanden er stabil, opplyser politiadvokat Temtemoen.

Siden de involverte foreløpig ikke har vært i stand til å la seg avhøre har politiet ikke kommet særlig langt i etterforskningen.

– Vi har foreløpig ikke noen holdepunkter for å si noe om motiv eller bakgrunn for hendelsen, sier hun.

Politiets krimteknikere har vært på åstedet og sikret tekniske spor. Det var kvinnen som selv ringte politiets nødnummer.

– Hun fortalte at sønnen ble forfulgt av en mann med kniv, opplyste politiets innsatsleder Arne Guddal til Drammens Tidende. Mannen med kniv skal ha dukket opp hjemme hos kvinnen og sønnen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden