Mann savnet etter boligbrann i Kristiansund

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen som brøt ut i Kristiansund natt til onsdag. En beboer er fortsatt ikke gjort rede for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var sju personer registrert på adressen. Seks av dem er gjort rede for. Den siste, en mann født på 50-tallet, er fortsatt ikke gjort rede for, sier operasjonsleder John Bratland hos politiet i Møre og Romsdal til NTB ved 8.30-tiden onsdag.

Brannvesenet driver fortsatt etterslukking, og det har derfor ikke vært anledning til å gjennomsøke bygningen for å se om savnede var der. Fortsatt er det uklart om han befinner seg i boligen eller om han er et annet sted.

Nødetatene ble varslet om at en bolig i et rekkehus i Dalegata i Kristiansund sto i full fyr klokken ved 3-tiden natt til onsdag. Klokken 3.50 var brannvesenet på plass.

Kort tid senere ble det slått fast at det var spredningsfare, og flere ble evakuert fra nærliggende hus. Disse har ennå ikke kunnet flytte hjem.

12 naboer evakuert

– Om og når de kan flytte tilbake og hvilke tiltak som skal iverksettes må vi gjøre en vurdering på senere, i samarbeid med kommunen, sier Bratland.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han har ikke oversikt over hvor mange som er evakuert, men tidligere har politiet opplyst til NRK at det dreier seg om totalt 12 personer.

Klokken 5.15 meldte Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter at en nabo var fraktet til legevakt for sjekk etter å ha fått i seg røyk. Ellers er det foreløpig ikke meldt om skadde.

Saken oppdateres