Hissig stemning og vold på utested i Sandnes

Politibilen i Sandnes fikk gjennomgå av en utagerende, beruset kvinne, mens polititjenestepersoner fikk det glatte lag av bortvist mann. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Politibilen i Sandnes fikk gjennomgå av en utagerende, beruset kvinne, mens polititjenestepersoner fikk det glatte lag av bortvist mann. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble svært amper stemning i Sandnes sentrum etter at en mann i slutten av 20-årene ble slått bevisstløs på et utested natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En patrulje fra Sørvest politidistrikt var tilfeldigvis ved utestedet, og så skjedde det ifølge operasjonsleder Olaug Bjørnsen veldig mye på en gang.

– Det var en dame som fikk tilsnakk, og hun ble veldig utagerende og sparket og ødela blant annet døra i politibilen. Mens de forsøkte å få kontroll på henne, måtte de bortvise noen andre som sloss, og så fikk de beskjed om at det var noen som sloss inne, sier Bjørnsen.

Mens kvinnen i 20-årene ble pågrepet og anmeldt for skadeverk, gikk politiet inn på utestedet, der en mann i slutten av 20-årene var slått bevisstløs og blødde fra sår over øyet.

– Da politiet kom inn, våknet han til etter hvert, og det kom ambulanse til stedet. Vi har ikke helt klart detaljene i hva som har skjedd, men det var folk der som så det som hadde skjedd, så de pekte ut gjerningspersonen. Mistenkte er en mann i begynnelsen av 30-årene, og han ble pågrepet og innsatt i arrest, sier Bjørnsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hele opptrinnet førte til enda mer opphisset stemning i og utenfor utestedet, og hele sju personer fikk beskjed av politiet om å forlate sentrum.

– En av dem skjeller ut politiet og klarer ikke å oppføre seg. Dette er en mann i midten av 40-årene, og han er nå anmeldt for forulemping av offentlig tjenesteperson, sier operasjonslederen.