Dette skjer i dag

Foto: Ariana Cubillos / AP / NTB scanpix
Foto: Ariana Cubillos / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 21. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Demonstrasjoner

Tre av Venezuelas viktigste opposisjonsgrupper har varslet omfattende demonstrasjoner mot de økonomiske reformene til president Nicolás Maduro.

I tillegg til nye de nye pengesedlene som ble sendt ut mandag, varsler Maduro en kraftig økning i bensinprisene, som en del av hans nye plan for å bremse hyperinflasjonen.

Markering på Taraldrud

Statsminister Erna Solberg legger ned grunnstein for Politiets nasjonale beredskapssenter på Taraldrud. Det vil holdes en høytidelig markering hvor også Justis- og beredskapsminister Tor Mikkel Wara vil være til stede.

Byggingen av det nye beredskapssenteret startet i mars.

Storbritannias ministre i møter

Storbritannias brexitminister Dominic Raab reiser til Brussel for å sette fart på forhandlingene med EU-kommisjonens forhandlingsleder Michel Barnier.

Samtidig er Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt på sitt første besøk til Washington etter at han ble utnevnt til stillingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Møte om gjengkriminalitet

Kripos og politimesterne i Oslo og Øst politidistrikt er innkalt til riksadvokat Tor-Aksel Busch for å forklare seg om gjengproblematikken i Oslo.

Riksadvokaten ønsker å få en oppdatert og ærlig beskrivelse av situasjonen og sikre at alle trekker i samme retning. I tillegg ønsker de konkrete forslag til tiltak mot gjengene, for eksempel mulige lovendringer.