Eldre mann alvorlig skadd etter utforkjøring

En eldre mann ble fløyet med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus etter en trafikkulykke på Askøy i Bergen mandag ettermiddag. Foto: Richard Halland / NTB scanpix
En eldre mann ble fløyet med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus etter en trafikkulykke på Askøy i Bergen mandag ettermiddag. Foto: Richard Halland / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 80 år gammel mann betegnes som alvorlig skadd etter en utforkjøring på Askøy mandag. Mannen ble fløyet til sykehus med ambulansehelikopter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette er en alvorlig ulykke. Den skadde er en eldre mann. Han skal ha vært ved bevissthet mens man prøvde å få ham ut av kjøretøyet, sier operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

Politiet fikk melding om ulykken i 12.15-tiden. Utforkjøringen skjedde på fylkesvei 563 ved krysset Hanevikvegen/Skjelvikvegen. Bilen kom fra Ask og kjørte rett fram og krasjet i et grantre, opplyser innsatsleder Synnøve Malkenes til avisen.

Bilen ble totalvraket, og mannen satt fastklemt i bilvraket før mannskaper fra brannvesenet fikk frigjort ham. Deretter ble han fløyet med ambulansehelikopter til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Sykehuset betegner mannens skader som alvorlige.

Personvernpolicy