Fem personer til sykehus etter trafikkulykke i Trøndelag

Et barn er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en trafikkulykke i Trøndelag søndag ettermiddag. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Et barn er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en trafikkulykke i Trøndelag søndag ettermiddag. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fem personer ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon i Inderøy kommune i Trøndelag søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulykken skjedde ved Prestvågvatnet på fylkesvei 193. Det satt én person i den ene bilen og fire i den andre. Ifølge Adresseavisen er et barn i barnehagealder og en tenåring blant dem som ble skadd i ulykken. Et par i 30-årene satt i bilen sammen med de to, mens en kvinnelig fører i 40-årene satt i den andre bilen.

Fire av de skadde ble fraktet til St. Olavs hospital med luftambulanse og Sea King-helikopter. Én person ble kjørt til sykehus i ambulanse.

– Ifølge helsepersonell på stedet skal det ikke være fare for livet til noen av de involverte. En av dem har fått et åpent brudd, men jeg vet ikke hvilke typer skader de øvrige involverte har fått, sier operasjonsleder Bjørn Handegaard i Trøndelag politidistrikt til NTB.