Politiet tror Drøbak-dødsfall var uhell

Mannen i 60-årene ble funnet død med ytre skader i en leilighet i Drøbak sentrum natt til lørdag. Foto: Anna Nesje / NTB scanpix
Mannen i 60-årene ble funnet død med ytre skader i en leilighet i Drøbak sentrum natt til lørdag. Foto: Anna Nesje / NTB scanpix Foto: Anna Nesje / NTB scanpix

Politiet tror dødsfallet til en mann i Drøbak skyldtes et uhell. En kvinne er pågrepet, mistenkt for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mottok lørdag ettermiddag en foreløpig obduksjonsrapport, og de mener de ytre skadene er forenlige med fall.

– Alt tyder på at de ytre skadene kan ha oppstått ved et uhell, opplyser politiadvokat Yvonne Schilling, jourhavende jurist i Øst politidistrikt.

Kvinne pågrepet

Mannen ble funnet død i en leilighet i Drøbak. Politiet ble varslet om dødsfallet av ambulansepersonell rundt klokka 3.20 natt til lørdag. Ambulansen var sendt til leiligheten etter at noen hadde ringt alarmsentralen.

Kvinnen i 50-årene ble pågrepet og siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. Hun er fortsatt siktet i saken.

Politiet vil ha tips

Politiadvokat Jon Granrud i Øst politidistrikt omtalte tidligere lørdag leiligheten som åstedet og bekreftet overfor NTB at etterforskerne mener mannen i 60-årene døde der natt til lørdag.

Leiligheten ligger i en boligblokk i Drøbak sentrum, like ved småbåthavna.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha sett noe mistenkelig under Jonas Fjeld-konserten i Drøbak fredag kveld eller i området rundt klokka 22.00.

Dødsårsaken vil bli fastslått når den endelige obduksjonsrapporten foreligger, opplyser politiet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden