Dette skjedde i natt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 18. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

15-åring alvorlig skadd etter påkjørsel

En 15 år gammel gutt ble fløyet til Haukeland sykehus med alvorlige skader etter at han ble påkjørt på Mosterhamn i Bømlo fredag like etter klokken 21.

Føreren er en mann i 70-årene. Politiet har ikke konkludert med hva som var årsaken til ulykken.

Sint kunde pågrepet for bombetrusler

Politiet sier de har pågrepet 29 år gamle Franco Sepulveda Robles i den chilenske byen Antofagasta etter at de koblet telefonen hans til bombetruslene som ble ringt inn mot ni søramerikanske fly torsdag.

Ifølge politiet var Sepulveda forbannet på flere flyselskaper etter at kofferten hans hadde blitt glemt igjen, og fordi han ikke fikk den returnert.

Kvinne funnet med kuttskader i magen

En kvinne ble natt til lørdag fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at hun ble funnet med kuttskader i magen på en bensinstasjon i Mysen i Eidsberg.

Hendelsesforløpet er uklart for politiet. På spørsmål om de mistenker noe kriminelt, sier operasjonslederen Ronny Årstein i Øst politidistrikt at de «holder alle muligheter åpne».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

FN: Brasil må la Lula stille i presidentvalget

FNs menneskerettighetsråd slår fast at Brasils presidentkandidat Luiz Inacio Lula de Silva ikke kan bli diskvalifisert fra valgkampen ettersom anken hans er under behandling.

Lula har begynt soningen av en dom på 12 år for korrupsjon. Onsdag ble 72-åringen registrert som arbeiderpartiets kandidat, ettersom de mener han er utsatt for justismord.

Taxisjåfør slått ned og ranet

En taxisjåfør ble natt til lørdag slått ned og ranet i Rådhusgata i Oslo. Politiet opplyste til NTB at «noe ble stjålet fra bilen hans». Hva som ble stjålet, og om det er snakk om store verdier, er ikke avklart.

Politiet fikk meldingen om ranet klokken 3.28 natt til lørdag. 15 minutter senere pågrep de to menn i 20-årene som passet taxisjåførens beskrivelser.