Dette skjedde i natt

Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 17. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Omkom i trafikkulykke på E18 i Agder

En mann i slutten av 60-årene omkom natt til fredag i en trafikkulykke på E18 øst for Fiansvingen i Tvedestrand i Agder. Politiet fikk melding om ulykken klokken 0.57.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, men ingenting tyder på høy hastighet, og politiet tror ulykken kan skyldes medisinske årsaker.

Fire fly måtte nødlande etter ulike bombetrusler

Et tysk rutefly med 273 passasjerer om bord måtte torsdag nødlande på Kreta etter en angivelig bombetrussel. Det samme gjaldt tre fly i Chile og Peru, der det ble ringt inn bombetrusler på alle tre flyene, men ikke funnet eksplosiver.

På det tyske flyet var det en passasjer som fant en lapp på flytoalettet, med noe som kan ha vært en trussel.

Mann stakk av fra trafikkulykke i Karasjok

En mann i 30-årene er sendt til sykehus etter at han først stakk fra en trafikkulykke på strekningen mellom Karasjok og Karigasniemi i Finnmark torsdag kveld. Mannen ble funnet i nærheten av hjemmet sitt, sju-åtte kilometer fra ulykkesstedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han har kjørt av veien, og det er store skader på bilen.

Kilde: USA og Russland møtes igjen neste uke

En tjenestemann i Trump-administrasjonen sier til nyhetsbyrået Reuters at president Trumps sikkerhetsrådgiver John Bolton skal møte sin russiske motpart i Genève for å diskutere våpenkontroll og Irans rolle i Syria.

Bolton og Nikolaj Patrusjev skal møtes neste uke og plukke opp tråden fra det kontroversielle toppmøtet mellom USAs og Russlands presidenter, Donald Trump og Vladimir Putin, i juli.

Norske 20-åringer imponerer i golfturnering

Viktor Hovland slo ut Kristoffer Reitan i åttedelsfinalen i US Amateur Championship natt til fredag norsk tid. Ifølge VG spilte 20-åringene drømmegolf.

På de første elleve hullene på golfbanen Pebble Beach hadde Hovland sju birdies. Han er ranket som nummer 5 på verdensrankingen for amatører, mens Reitan er nummer 30.