Kvinne siktet for å ha knivstukket datteren og moren sin

Politiet på stedet etter at to kvinner ble stukket med kniv på en privatadresse på Bergan på Nøtterøy tirsdag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Politiet på stedet etter at to kvinner ble stukket med kniv på en privatadresse på Bergan på Nøtterøy tirsdag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 50-årene er siktet for å ha knivstukket datteren og moren sin på Nøtterøy i Vestfold tirsdag kveld. Datteren er kritisk skadd, men utenfor livsfare.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 21.52 tirsdag kveld.

– Vi fikk melding om at en 18 år gammel jente var blitt knivstukket av sin mor og hadde søkt tilflukt hos en nabo. Hun er på sykehus, men er utenfor livsfare, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han sier at jentas mor, som er i 50-årene, ble pågrepet for knivstikkingen kort tid etter at politiet kom til stedet.

– På adressen var også en kvinne i 80-årene. Hun er lettere skadd og er den pågrepnes mor, sier Sakrisvold.

Siktede innlagt på sykehus

Hendelsen fant sted på en privat adresse på Bergan på Nøtterøy.

To av de tre involverte kvinnene bor på adressen, i tillegg til andre personer i samme familie. De involverte er alle norske statsborgere.

Den siktede kvinnen er innlagt på sykehus for vurdering av den psykiske tilstanden hennes. Hun er foreløpig ikke avhørt, men Sakrisvold sier at politiet vil avhøre henne så fort det lar seg gjøre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han vil foreløpig ikke si noe om foranledningen til knivstikkingen.

– Når det likevel er slik at vi vil vurdere hennes psykiske tilstand, så er det jo åpenbart at dette kan ha noe med saken å gjøre, sier politiinspektøren.

Stakk med kniv

Politiet gjennomførte natt til onsdag åstedsundersøkelser på adressen der knivstikkingen fant sted. Området rundt åstedet var sperret av.

Sakrisvold vil foreløpig ikke kommentere noe rundt stikkvåpenet som ble brukt, annet enn at det dreier seg om en kniv.