Kritisk for kvinne etter knivdrama på Nøtterøy

Politiet er på stedet etter at to kvinner ble stukket med kniv på en privatadresse ved Bergan på Nøtterøy tirsdag kveld.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Politiet er på stedet etter at to kvinner ble stukket med kniv på en privatadresse ved Bergan på Nøtterøy tirsdag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne er kritisk skadd etter at hun og en annen kvinne ble knivstukket på Nøtterøy i Vestfold. En tredje kvinne er pågrepet og tas hånd om av helsevesenet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 21.54 tirsdag kveld etter at en av de fornærmede tok seg over til en nabo som fikk varslet nødetatene.

Klokken 0.45 opplyser operasjonsleder Trond-Egil Groth til NTB at den ene kvinnen har status som kritisk, men ikke livstruende skadd.

Den andre kvinnen kom fra hendelsen med lettere skader. Begge er innlagt på Sykehuset i Vestfold i Tønsberg. Pårørende er varslet.

Operasjonsleder Groth sier foranledningen til volden foreløpig er ukjent.

I familie

Hendelsen fant sted på en privat adresse på Bergan på Nøtterøy. Da politiet ankom var fortsatt en kvinne mistenkt for knivstikkingen på stedet, sammen med en av de fornærmede.

To av de tre involverte kvinnene bor på adressen, i tillegg til andre personer i samme familie.

– Noen av dem som bor på der var hjemme da dette skjedde, sier Groth til NTB. Det bor ingen mindreårige barn i boligen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet opplyser at de tre kvinnene har en familierelasjon. De ønsker ikke å gå ut med alder, men sier til NTB at det er snakk om voksne kvinner.

Avhør utsatt

Den siktede kvinnen var først i arrest, og det var planlagt avhør av henne natt til onsdag, men av helsemessige årsaker er dette utsatt.

– Det ble tatt rutinemessig blodprøve av henne, og hun blir nå tatt hånd om helsepersonell, opplyser Groth klokken 0.45.

Det vil bli gjort en ny vurdering onsdag.

Verken hun eller de fornærmede er tidligere kjenninger av politiet.

Etterforskes videre

Saken etterforskes av politiet i Tønsberg. Det gjøres også åstedsundersøkelser i løpet av natten, og området rundt åstedet er sperret.

Operasjonsleder Groth ønsker ikke klokken 3.30 å opplyse overfor NTB om de har funnet stikkvåpenet. Han ønsker heller ikke å kommentere hvilken type kniv det er snakk om.