Erna Solberg koste seg på Kendrick Lamar-konsert

Statsminister Erna Solberg i kjent festivalpositur – med den ene hånden i været og den andre på ølglasset, under Kendrick Lamar-konserten. Foto: Berit Roald / NTB scanpix.
Statsminister Erna Solberg i kjent festivalpositur – med den ene hånden i været og den andre på ølglasset, under Kendrick Lamar-konserten. Foto: Berit Roald / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Statsminister Erna Solberg (H) tilbrakte torsdagskvelden på Øyafestivalen i Oslo. Hun så ut til å storkose seg under konserten til rapperen Kendrick Lamar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solberg ankom festivalområdet i Tøyenparken i 20-tiden, og over to timer senere var hun fortsatt i festivalmodus. Etter en omvisning hvor hun fikk møte arrangører, frivillige, hjelpekorps og miljøstasjoner bar turen videre for å se Kendrick Lamar.

Underveis stilte statsministeren villig opp på selfies og hilste på andre festivalgjengere. Hun stilte seg også i den vanlige dokøen sammen med alle andre.

Også onsdag fikk Øyafestivalen besøk av et regjeringsmedlem. Da var det kulturminister Trine Skei Grande (V), som blant annet stilte seg bak bardisken tappet øl til tørste festivalfolk.