Mistenkte har meldt seg etter Oppegård-skyting

Væpnet politi søkte lørdag etter gjerningspersonen, etter at en mann ble skutt i foten på Oppegård. Søndag kveld meldte den mistenkte seg for politiet sammen med sin forsvarer. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
Væpnet politi søkte lørdag etter gjerningspersonen, etter at en mann ble skutt i foten på Oppegård. Søndag kveld meldte den mistenkte seg for politiet sammen med sin forsvarer. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mistenkt mann i 50-årene har meldt seg etter at en mann ble skutt i beinet i Oppegård lørdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den mistenkte mannen meldte seg sammen med forsvarer klokken 22 søndag og sitter nå i avhør, bekrefter operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB.

Han kan ikke si om politiet ser på skytingen som et drapsforsøk.

Det var lørdag ettermiddag at politiet rykket ut til en privat adresse i Sætreskogveien i Oppegård i forbindelse med melding om skyting. En mann hadde blitt skutt i beinet og ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Politiet gikk lørdag ut med en etterlysning av mistenkte, samtidig som de søkte etter ham.

Både den mistenkte og den fornærmede er norske statsborgere.

Politiet har tidligere opplyst til NTB at mistenkte er kjent for politiet fra tidligere. De har ikke villet si om de kjenner til fornærmede fra tidligere.