Blodig krangel med kniv i Stavanger

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 30-åra er pågrepet og vil bli anmeldt etter at en person i 20-årene er påført knivskader i leilighet på Storhaug i Stavanger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørvest politidistrikt fikk melding om krangel og blodige personer i en leilighet på Storhaug 4.55 lørdag morgen. NTB får opplyst at det var tre menn som mistet besinnelsen, hvorpå en av dem trakk fram en kniv og begynte å fekte med den.

– En person i 20-årene ble påført knivskader i en hånd, det er ukjent skadeomfang, men han var tilsynelatende lettere skadd med mindre kutt i hånden da politiet kom til stedet. Mistenkte er mann i 30-årene. Han ble pågrepet på stedet og blir anmeldt for ugjerningen, opplyser politiet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært