Skogbrannen på Osterøy er slukket

Skogbrannen som fredag blusset opp igjen på Osterøy i Hordaland, er slukket. Et skogbrannhelikopter deltok i slukkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skogbrannen på Reigstadfjellet på Osterøy ble slukket samme dag som den brøt ut sist helg, men fredag var det på ny røykutvikling i samme område. Utpå ettermiddagen var et helikopter i full gang med å bidra i slukkingsarbeidet.

Like etter klokken 18 meldte brannvesenet at brannen var slukket, ifølge Bergens Tidende.

Området som brant lå ulendt til, og det var derfor vanskelig for brannmannskapet å komme fram til stedet. Det ble sendt ut en drone tidligere fredag, men brannvesenet slet med å få oversikt over omfanget fordi det brant et godt stykke opp i høyden. Det er også svært tett skog i området.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært