Tre menn i 20-årene siktet for trusler i Kristiansand

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tre menn mellom 20 og 23 år er pågrepet og siktet etter en konfrontasjon i Kvadraturen i Kristiansand sentrum onsdag kveld, ifølge Fædrelandsvennen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Agder meldte først på Twitter klokka 19.09 onsdag at én person var anmeldt for trusler i Kristiansand sentrum og at det var patruljer på stedet. Litt før klokka 1 natt til torsdag kom oppdateringen på at det var tre menn, 20, 20 og 23 år gamle, som var pågrepet og siktet for trusler eller medvirkning til dette.

– Detaljer rundt hendelsesforløpet må politiet av etterforskningsmessige hensyn komme tilbake til, opplyser politiet.

Ifølge Fædrelandsvennen skal de tre ha vært involvert i en konfrontasjon i Lømslands vei i Kristiansand sentrum ved 19-tiden onsdag kveld. Det har vært håndgemeng, krangling og trusler, men ingen av mennene skal ha kommet fysisk til skade, opplyser politiet til avisa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært