Barn påkjørt på Klemetsrud i Oslo

Et barn ble påkjørt av en bil på Klemetsrud i Oslo onsdag kveld. Ifølge politiet er bilføreren og barnet i familie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påkjørselen skjedde i en oppkjørsel i en mindre gate. Det lille barnet er brakt til sykehus, men skadeomfanget er ikke kjent. Politiet har imidlertid opplyst at barnet var ved bevissthet da nødetatene var på stedet.

– Det er en familierelasjon mellom føreren og barnet, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

– Det er vanskelig å si hva skadeomfanget er før barnet er undersøkt på sykehuset. De involverte er i sjokk, så det er vanskelig å få klarhet i hendelsesforløpet. Barnet skal ha vært utenfor, og ikke i bilen, da hendelsen fant sted, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm til VG.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært