Mann druknet ved badeplass i Gudbrandsdalen

Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En voksen mann er bekreftet død etter en drukningsulykke ved en badeplass ved Hundorp i Gudbrandsdalen tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde klokka 19.25 tirsdag kveld ved en badeplass i tilknytning til Gudbrandsdalslågen, opplyser Innlandet politidistrikt. Ifølge avisen Gudbrandsdølen Dagningen er den omkomne en voksen mann fra Gudbrandsdalen. Det skal ha vært en annen gjest på badeplassen som varslet AMK om drukningsulykken, etter at han så mannen flytende under vann. Ifølge politiet skal den forulykkede ha ligget i vannet en stund.

Personen som fant mannen utførte først førstehjelp på stedet. Deretter ble det utført førstehjelp under transporten til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Vedkommende ble erklært død ved ankomst til sykehus.

Politiet vet ingenting om hva som var foranledningen til at mannen ble funnet flytende i vannet, men det vil gjennomføres etterforskning av ulykken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært