Drapsvåpenet fortsatt ikke funnet etter Vadsø-drapet

<p>En gutt på 18 år ble 14. juli knivstukket og drept inne på Coop Byggmix i Vadsø. Sperres for: NRK Finnmark, NRK Sápmi, Altaposten, Hammerfestingen, Ságat, Sør-Varanger avis, Kyst og fjord, Østhavet.</p>
En gutt på 18 år ble 14. juli knivstukket og drept inne på Coop Byggmix i Vadsø. Sperres for: NRK Finnmark, NRK Sápmi, Altaposten, Hammerfestingen, Ságat, Sør-Varanger avis, Kyst og fjord, Østhavet. Foto: Ole Gunnar Onsøien/ iFinnmark / NTB scanpix

Politiet har avhørt rundt 50 vitner etter drapet på 18 år gamle Håvard Pedersen i Vadsø. Fortsatt er ikke drapsvåpenet funnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge en oppdatering fra politiet om utviklingen i etterforskningen, er 17-åringen som er siktet i saken blitt avhørt to ganger. Han har verken erkjent straffskyld eller knyttet seg til drapet, som skjedde inne på Coop Byggmix i Vadsø 14. juli. Pedersen var på jobb i butikken da han ble drept med kniv.

– I løpet av helga ble det foretatt nye søk på Vadsøya etter et mulig drapsvåpen, men fortsatt uten resultat, og det vil også kommende uke bli gjennomført søk etter drapsvåpenet, opplyser politiet.

Les også: Kilder til TV 2: Politiet har bilder av Vadsø-drapet

Den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter at Pedersen døde av skadene han ble påført.

– Videre i etterforskningen gjennomgår vi nå beslag. Blant annet gjennomgår vi telefoner, datamaskiner og venter også svar på biologiske prøver som er sendt inn til analyse, opplyser Finnmark politidistrikt.

Politiet har avhørt rundt 50 personer, deriblant venner, omgangskretsen til de involverte, støtteapparat og vitner fra butikken.

Les også:

Vadsø-siktet fengslet i to uker

Ukjent motiv bak Vadsø-drapet, siktede nekter straffskyld

Fungerende Vadsø-ordfører: – En opprørende hendelse

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden