Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 19. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To døde i MC-ulykke i Dale

To personer har omkommet i en singelulykke med motorsykkel på E16 ved Dale i Hordaland. Veien er stengt, og både kriminalteknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er på vei til stedet, opplyste operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til NTB klokken 3.35.

Politiet mener å vite hvem de to er, men ønsker ikke å gå ut med kjønn eller alder før pårørende er varslet om ulykken.

Tenåring til sykehus etter badeulykke

En mann i slutten av tenårene fikk livreddende førstehjelp etter en badeulykke på Sortland i Nordland. Han var bevisstløs i mer enn 45 minutter før han våknet til liv inne i ambulansen.

Årsaken til ulykken er ukjent, men både tenåringen og to av hans venner var kraftig beruset da de badet i Litlevatn. Hans nåværende helsetilstand er ikke kjent.

Trump ba Erdogan løslate amerikaner

President Donald Trump skrev på Twitter at det er en skam at Tyrkia nekter å løslate den respekterte amerikanske pastoren Andrew Brunson fra fengsel.

– Han har vært holdt som gissel lenge nok, tordner Trump på Twitter natt til torsdag. Med direkte link til sin tyrkiske motpart oppfordrer Trump til at president Recep Tayyip Erdogan gjør noe for å sette denne «vidunderlige, kristne ektemannen og faren fri».

Mange evakuert i Sverige grunnet skogbrann

To ukontrollerte skogbranner gjør at Hanåsen, Binnäset og Björnsjövallen i Bräcke kommune i Jämtland og i Kårböle i Ljusdals kommune i Gävleborg evakueres. Omkring 20 boliger og 100 beboere er berørt av evakueringen.

Ifølge SOS Alarm pågår det nå 44 skogbranner over hele Sverige. Det arbeides intenst for å begrense omfanget av brannene.

Zola ansatt som assistent i Chelsea

Chelsea-legende Gianfranco Zola vender tilbake som assistent for klubbens nye manager Maurizio Sarri, 15 år etter at han ga seg som Chelsea-spiller. Italieneren er heller ikke som manager en ukjent mann i Storbritannia, der han har ledet West Ham, Watford og Birmingham de siste årene.

– Dette er en utrolig god mulighet for meg. Det ville vært fantastisk å oppnå suksess sammen med Maurizio, og jeg kommer til å gjøre alt jeg kan, slik jeg gjorde som spiller, for å få til det, sier Zola til Chelseas egne nettsider.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden