Dette skjer i dag

Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 18. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fengslingsmøte i Moskva for Frode Berg

En russisk domstol skal klokken 13 norsk tid ta stilling til fortsatt varetektsfengsling av spionsiktede Frode Berg, ifølge nordmannens advokat Ilja Novikov.

Da fengslingen av den norske 62-åringen ble forlenget med tre måneder i begynnelsen av mai, sa Novikov at han trodde Berg ville bli sittende i fengsel i minst ett år.

Grottegjengen i Thailand skrives ut fra sykehuset

Guttene og treneren som ble reddet ut av en hule i Thailand i forrige uke skal etter planen utskrives fra sykehuset onsdag og delta på en pressekonferanse klokken 13 norsk tid.

Alle 13 er i god fysisk form. De er blitt oppfordret til å tilbringe tid sammen med venner og familie og til å ikke gi intervjuer til mediene.

Eldre- og folkehelseminister på tur med Monsen og DNT

Åse Michaelsen skal være med Lars Monsen og Den Norske Turistforeningen når neste etappe av «Monsen minutt for minutt» fortsetter i Jotunheimen.

Turfølget starter på Bøvertun og skal videre til Sognefjellshytta.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Slutt på unntakstilstand i Tyrkia

Unntakstilstanden i Tyrkia, som har vart siden kuppforsøket i 2016, utløper onsdag. Den blir ikke fornyet, ifølge en kunngjøring fra president Recep Tayyip Erdogan sist fredag.

Erdogan ledet fredag sitt første regjeringsmøte siden han ble gjenvalgt i juni. Grunnlovsendringer gjør at statsministerposten er avskaffet, og presidenten har nå utvidet fullmakter.

Rosenborg møter Valur i returoppgjør

Den tidligere Sandnes Ulf-spilleren Eidur Sigurbjörnsson ble matchvinner da Valur overraskende slo Rosenborg 1–0 i den første kampen i 1. kvalifiseringsrunde i mesterligaen. Onsdag spilles returoppgjøret på Lerkendal.

I forkant har Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen hevdet at det ikke er så farlig om laget ryker ut mot det islandske laget.