Skolebygg på Lillestrøm totalskadd etter brann

Et av byggene på Skedsmo videregående skole i Lillestrøm er totalskadd etter brannen søndag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Et av byggene på Skedsmo videregående skole i Lillestrøm er totalskadd etter brannen søndag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et av byggene på Skedsmo videregående skole i Lillestrøm er totalskadd etter brannen søndag kveld. Brannmannskapene var ferdig med etterslukking mandag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har reist fra stedet. Brannen er slukket. Vi var der nede til klokka kvart på fem i dag tidlig. Det var for å få kontroll så det ikke blusset opp igjen, opplyser vaktleder Jan Karlsen ved Øst 110-sentral til Romerikes Blad.

Brannvesenet ble varslet om hendelsen av en innringer rundt klokka 20 søndag. Flere biler ble sendt til stedet, og røykdykkere ble sendt inn i bygningen. Også mannskap og tre biler fra Oslo har deltatt i slukkingsarbeidet.

Det er cirka 300 kvadratmeter i andre etasje i en del av skolen som det er full fyr i, fortalte vaktleder Jan Karlsen ved Øst 110-sentral til NTB tidligere på kvelden.

Årsaken til brannen er ukjent.

– Bygget er totalskadd. Vi vil ikke spekulere på årsaken til brannen. Nå er det politiet som kommer inn og skal etterforske dette, sier Karlsen.