Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 14. juli.

Ryanair-fly måtte lande med 30 syke passasjerer

Et Ryanair-fly på vei fra Dublin til Zadar i Kroatia måtte lande i Frankfurt, trolig fordi et 30-tall passasjerer ble syke.

Det er ikke opplyst om landingen på Hahn-flyplassen skyldtes en teknisk feil eller at passasjerene følte seg uvel, men rundt 30 personer ble fraktet til sykehus etter at flyet landet, ifølge politiet.

Kvinne omkom i bilulykke i Ålesund

En kvinne døde da bilen hun kjørte kom av veien ved Skarbøvik i Ålesund natt til lørdag.

– Det er et enslig kjøretøy som har kjørt av veien og inn i en mur ved siden av. Det er store materielle skader på bilen, sier operasjonsleder Borge Amdam i Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet vil nå ut til ungdom på sosiale medier

Fra høsten av skal Oslo politidistrikt kommunisere med ungdommer via sosiale medier. Ifølge Politiforum har distriktet satt ned en gruppe på seks ansatte som skal jobbe med sosiale medier.

Kommunikasjonen skal foregå både via Facebook, Snapchat, Instagram og Facebook Messenger, opplyser politioverbetjent Anne Katrin Storsveen, som er fagansvarlig i Nettpatruljen i Oslo politidistrikt.

Tre elger svømte til Tromsø

Fem elger tok seg over til Tromsøya, der politiet og viltnemnda forsøkte å hindre dem i skremme folk i sentrumsgatene. Ifølge operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt er det ikke uvanlig at elger svømmer over til Tromsøya og tar seg inn i sentrum.

Politiet meldte om elgenes uanmeldte besøk på Twitter litt etter klokken 4.

(©NTB)

Populært