Meny

Dette skjer i dag

Foto: Ludovic Marin, Pool via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 12. juli.

NATO-toppmøtet avsluttes

NATOs to dager lange møte i Brussel avsluttes, og generalsekretær Jens Stoltenberg holder pressekonferanse klokken 12.45.

Onsdag vedtok stats- og regjeringssjefene en rekke tiltak for å styrke alliansens militære slagkraft, blant annet ved å opprette nye kommandoer, ved å gjennomføre tiltak for å øke reaksjonsevnen og ved å ruste opp cyberforsvaret.

Den britiske regjeringen med brexit-plan

Den britiske regjeringen legger fram sin plan for hva slags forbindelser Storbritannia skal ha med EU etter brexit. Statsminister Theresa Mays regjering er delt mellom dem som foretrekker en såkalt hard brexit, og dem som foretrekker enn myk utgang, med et fortsatt tett forhold til EU.

Trump ankommer Storbritannia

USAs president Donald Trump ankommer Storbritannia, der han skal være på offisielt besøk fram til søndag. Torsdag kveld skal han og førstedame Melania delta i en middag på Blenheim Palace.

Trumps besøk til Storbritannia har blitt utsatt flere ganger, og mange briter, både politikere og vanlige folk, er svært kritiske til at han skal komme.

Norwegian legger fram kvartalstall

Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos og finansdirektør Geir Karlsen legger fram tallene for andre kvartal. Norwegian leverte et svakt resultat for første kvartal i april, men da sa Kjos at flyselskapet framover vil høste større gevinster av investeringene.

– Sommeren ser veldig bra ut. Det er et sterkt marked i Europa, og de neste månedene vil det skje et ekstremt løft på langdistanse, sa Kjos.

Emmy-nominasjonene offentliggjøres

Samira Wiley og Ryan Eggold presenterer Emmy-nominasjonene for 2018 i Los Angeles. De populære seriene «The Handmaid's Tale», «Game of Thrones» og «Stranger Things» er nok en gang blant favorittene.

Prisen deles ut på Microsoft Theatre mandag 17. september, og det er Colin Jost og Michael Che som skal være vertene for kvelden. I år er det 70 år siden TV-prisen ble delt ut for første gang.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært