Mann skadd i voldshendelse med sparkesykkel i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 30-årene fikk omfattende hodeskader i en voldshendelse i Oslo natt til onsdag. Trolig ble en sparkesykkel brukt som våpen. Ingen er pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet rykket ut etter melding fra tilfeldig forbipasserende og fant to menn nesten livløse i Møllergata. Det skal ha vært mye blod på stedet. Meldingen om saken kom rett før midnatt.

Til NTB opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt at det er snakk om kritiske skader for den ene mannen. Han er innlagt på Ullevål sykehus.

– Han behandles for omfattende hodeskader. Det er for tidlig å si hvor alvorlige de er, forteller politiadvokat Elise Holmeide.

Også en mann i 40-årene ble skadd, men tilstanden er ikke alvorlig. Han ble fraktet til legevakt. Ingen av de skadde er så langt avhørt.

Vitner har forklart at en sparkesykkel ble brukt som slagvåpen. Så langt er det uklart om det dreier seg om et ran eller et slagsmål.

– Vi vet det har vært i hvert fall fire personer på stedet. To løp fra stedet, mens to ble funnet der, sa operasjonsleder Stokkli natt til onsdag.

Politiet har fått relativt gode beskrivelser av gjerningspersonene, som begge skal være menn.