Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 11. juli.

Mann kritisk skadd i voldshendelse

En mann i 30-årene ble kritisk skadd i en voldshendelse i Oslo. Politiet er usikre på om det dreier seg om et slagsmål eller et ran, men leter etter to gjerningsmenn.

Ifølge operasjonslederen var det trolig en sparkesykkel som ble brukt som slagvåpen. Også en mann i 40-årene ble skadd, men tilstanden er ikke alvorlig.

USA med ny toll mot Kina

USA kunngjorde at de vil å innføre 10 prosent toll på kinesiske importvarer til en verdi av 200 milliarder dollar, mer enn 1,6 billioner kroner.

Den nye tollen vil bli innført om to måneder, opplyser talsperson Robert Lighthizer for US Trade Representatives (USTR).

Eksplosjon i Wisconsin

To brannfolk og en polititjenesteperson ble fraktet til sykehus etter en gasseksplosjon i Madison, hovedstaden i delstaten Wisconsin i USA. Eksplosjonen fant sted i forstaden Sun Prairie, der det bor omkring 30.000 mennesker.

Det er ikke kjent om flere personer ble skadd i eksplosjonen.

Rekordstor krokodille fanget

En nærmere fem meter lang saltvannskrokodille som myndighetene har jaktet på i 18 år, ble fanget nær Katherine nord i Australia.

Krokodillen, som utgjør en fare for mennesker i området, antas å være over 60 år gammel og veier mer enn 600 kilo.

Belgiske stjerner slakter dommeren

Belgias Thibaut Courtois og Eden Hazard er misfornøyde med dommeren og mener Frankrike spilte «anti-fotball» i VM-semifinalen som endte med fransk 1-0-seier.

– De har lov til å spille sånn, for de vet at vi har problemer med å håndtere det, men det var ikke pent å se på. Det laget her var ikke bedre enn oss, sa Belgia-keeperen etter kampen.

(©NTB)

Populært