Passasjeroppgang for NSB

NSB registrerte 22,9 millioner reiser i løpet av årets fire første måneder. Tallet er en oppgang på 6,8 prosent fra tilsvarende periode i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NSB registrerte 22,9 millioner reiser i løpet av årets fire første måneder. Tallet er en oppgang på 6,8 prosent fra tilsvarende periode i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

NSB registrerte 22,9 millioner reiser i løpet av årets fire første måneder. Tallet er en oppgang på 6,8 prosent fra tilsvarende periode i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette synes vi er svært gledelig, sier Arne Fosen, direktør for NSB persontog, om oppgangen.

Fosen er fornøyd med tallene. Han understreker imidlertid at pågangen byr på logistiske utfordringer for NSB. Togselskapet har blant annet slitt med overfylte tog på Østfoldbanen, der regjeringen bar varslet nye avganger i løpet av desember i år.

– Det er svært mange reisende på togene våre, særlig i rushtiden og særlig på Østlandet. Da opplever folk dessverre at det er trangt om plassen. Da skal de vite at vi hele tiden jobber med å utnytte de togene og de rutetidene vi har til det optimale for våre kunder, sier Fosen.