MC-fører døde etter utforkjøring i Stryn

Motorsyklisten som kjørte ut av veien i Blekesvingen i Stryn kommune tirsdag kveld, omkom i ulykken. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Motorsyklisten som kjørte ut av veien i Blekesvingen i Stryn kommune tirsdag kveld, omkom i ulykken. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Motorsyklisten som kjørte ut av veien i Blekesvingen i Stryn kommune tirsdag kveld, omkom i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Personen som omkom er en kvinne i 50-årene. Hun er ikke hjemmehørende i Stryn kommune. Kommunens kriseteam er varslet.

Politiet opplyser at nødetatene sammen med luftambulanse var på stedet etter kort tid.

Kvinnen ble først beskrevet som kritisk skadd av ambulansepersonellet. Det ble foretatt livreddende førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde, opplyser operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt.

Utforkjøringen skjedde i 18.30-tiden. Kvinnen ble erklært død cirka klokka 19.20. Ingen andre var involvert i ulykken. Det er ikke kjent hvilken retning motorsyklisten kom fra eller hva som forårsaket utforkjøringen.

Nødetatene fikk melding om utforkjøringen i krysset fylkesvei 15 og fylkesvei 613 i Stryn kommune i Sogn og Fjordane klokka 18.36.

Riksvei 15 var tirsdag kveld fortsatt stengt i begge retninger ved ulykkesstedet mens politiet foretar åstedsundersøkelser. Ulykkesgruppen til Statens vegvesen er varslet og rykker ut til stedet. Politiet regner med at veien vil være stengt en stund.

Saken vil bli etterforsket av Nordfjord lensmannsdistrikt.